Oplev Nordkysten: Guide til en fodtur og oplevelser mellem Helsingør og Hundested

  • Nye udgivelser
  • 27/06/2019
  • Turbine

Forfatter: Svend Aagaard Nielsen
Sider: 155
Omslag: Hardback
Forlag: Turbine

Sjællands fantastiske kystlinje, der bugter sig hen over toppen af Nordsjælland fra Helsingør til Hundested, er nok Danmarks mest populære kyststrækning. Den har hyggelige og maleriske havne- og badebyer, populære badestrande og utallige andre muligheder på strandene. Her kan du opleve ødsel natur, og du har fri adgang på hele kysten.
Mange kender strandene ved de største og ældste badebyer Hornbæk, Tisvilde, Dronningmølle og Liseleje, men tag selv med på en lystig vandretur lige i vandkanten og oplev de 60 kilometer fra Kronborgbugten i Helsingør til badestranden Trekanten i Hundested. Du vil i et smukt og varieret strandlandskab se maleriske og spektakulære huse og afvekslende natur fra en vinkel, du aldrig har set før. Du vil få ekstra udbytte af strandturen ved at finde inspiration i havets og strandens muligheder.
Havet og himlen kan på en strandtur få os til at reflektere over det uendelige, men det kan også få os til at være nærværende – få os til at bruge øjnene og tænke over, hvad der gemmer sig i vandet, i luften og i sandet.
Du vil i denne bog blive klogere på Nordkystens levende kyststrækning med de oplysninger og bæredygtige aktiviteter, der knytter sig til den. Aktiviteter til alle – i alle aldre og på alle årstider.

Fakta om bogen
Titel: Oplev Nordkysten: Guide til en fodtur og oplevelser mellem Helsingør og Hundested
Forfatter: Svend Aagaard Nielsen
Sider: 155
Omslag: Hardback
Forlag: Turbine


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere