Ove Verner Hansen

Undertitel: Ja tak til livet
Forfatter: Ken B. Rasmussen
Sider: 216
Omslag: Indbundet
Forlag: People'sPress

Ove Verner Hansen var en mand med store armbevægelser. Han elskede mad og drikke, fest og farver. Han var en sand levemand, der omfavnede tilværelsen til festligt fulde. ”Ja tak” var hans mantra – ja tak til nye oplevelser, ja tak til det gode humør, ja tak til livet. 

Det hele begyndte og endte i Helsingør – men med utallige forunderlige stop undervejs. Han var kontoruddannet på byens værft, en uddannelse til en stille tilværelse bag et skrivebord der, med hans egne ord, var ”en eklatant fejltagelse”. I stedet blev sangen hans skæbne – eller i hvert fald en del af den. For Ove Verner Hansen nåede at være alt fra skovhugger i Sverige til kongelig operasanger, revyskuespiller i Holstebro, restauratør, de danske smedes hussanger og ikke mindst ”Bøffen”. Det var som den tavse skurk i Olsen banden-filmene, han blev kendt og elsket i enhver afkrog af kongeriget.  

Historien om livsnyderen, der var en hel del ud over det sædvanlige, er blevet til gennem samtaler med dem, der kendte ham bedst. Bogen er fuld af muntre anekdoter og beretninger, der vil forbløffe. Det er et portræt af et helt igennem forrygende menneske – krydret med masser af fotografier, hvoraf mange aldrig før har været publiceret.

Fakta om bogen
Titel: Ove Verner Hansen
Undertitel: Ja tak til livet
Forfatter: Ken B. Rasmussen
Sider: 216
Omslag: Indbundet
Forlag: People'sPress


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere