Pakken – en lille historie om vinter

  • Nye udgivelser
  • 14/12/2018
  • Turbine

Forfatter: Christina Lucia Wraber
Illustrator: Christina Lucia Wraber
Sider: 36
Omslag: Hardback
Forlag: Turbine

I et dejligt land langt mod syd ligger der en lille by. Godtfolk bor i små, rare huse med røde tegltage og fine skorstene. Under blomstrende citrontræer sidder gamle mænd dagen lang og spiller backgammon. Frække drenge spiller fodbold, koner skælder ud, mænd drikker små, bitre kopper kaffe i caféen, og en masse herreløse hunde gør om natten, tisser op ad lygtepælene og snuser lusket rundt om slagterens butik. Solen skinner fra morgen til aften i den lille by. Midt på torvet står et stort granatæbletræ, og en dag sker der noget helt usædvanligt. Lige pludselig falder en pakke ned fra himlen og lander i træet.
Alle i byen stimler sammen. For hvordan skal de få fat på pakken? Og hvad er der mon i? Er det en fødselsdagsgave til frisør-Carmen, som frisør-Carmen mener? Er det en gave fra gud, som præsten mener? Eller er det en gave til folket, som borgmesteren erklærer? Eller måske noget farligt, som gamle-mor siger?
Da indbyggerne i den lille by endelig får fat på pakken, viser indholdet sig at være noget ganske andet og helt utroligt magisk …
“Pakken - en lille historie om vinter” er tegnet og fortalt af illustrator og forfatter Christina Lucia Wraber, der i sine bøger skildrer eksotiske og smukke steder og hjertevarme mennesker – senest i billedbogen “Den gode tæppehandler”.

Fakta om bogen
Titel: Pakken – en lille historie om vinter
Forfatter: Christina Lucia Wraber
Illustrator: Christina Lucia Wraber
Sider: 36
Omslag: Hardback
Forlag: Turbine


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere