Penselstrøg og buestrøg

Forfatter: Steffen Andersen
Sider: 76
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Katrine Hestvang Risager Skaaning
Forlag: Forlaget mellemgaard

Penselstrøg og buestrøg handler om en ældre kunstmaler og en ung kvindelig cellist. Deres berigende møde med hinanden og deres kunst. Senere opstår endnu et venskab og kunstnerisk møde med en kvindelig digter. Deres inspiration og fascination af deres fælles sanseunivers fører dem frem til en erkendelse af, hvad den sande kunst kan føre med sig – på godt og ondt.      
Uddrag af bogen Inde i huset havde maleren travlt med at spænde lærreder op på blindrammer, klemme farver ud på et lille bord og lægge pensler og kulstifter frem, alt imens han drak af sin rødvin. Da han var færdig, stillede han et tomt lærred op på staffeliet og trak en ny flaske vin op. Nu var han klar til at male. Først skraverede han nogle ubestemmelige linjer op med kulstiften, så lagde han et tyndt lag lyseblåt i nogen af felterne og noget grønt i andre. Han tog glasset op til munden, men inden det nåede hans læber, stoppede han og stod helt stille, Han kunne høre hende øve nede fra haven.        
Om forfatteren Steffen Andersen er vokset op i en kunstnerisk artistfamilie som rejste rundt og optrådte i Europa, senere også med sin kone. Nu rejser han med sin kone og datter rundt i Europa i deres autocamper og spiller musik, hvor de kommer frem.

Fakta om bogen
Titel: Penselstrøg og buestrøg
Forfatter: Steffen Andersen
Sider: 76
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Katrine Hestvang Risager Skaaning
Forlag: Forlaget mellemgaard


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere