People's køber rettigheder til Elsebeth Egholms næste roman

People's har indgået aftale med Elsebeth Egholm om udgivelse af hendes næste roman, som udkommer i 2022.

"Det er med stolthed vi byder Elsebeth velkommen på People's. Hun har i den grad vundet læsernes hjerter med romaner der spænder fra krimi og spænding til historiske romaner. Vi glæder os umådeligt til at indlede et samarbejde om næste kapitel i forfatterskabet," siger forlægger Jakob Malling Lambert.

"Jeg ser frem til at fortsætte et meget tilfredsstillende samarbejde på People's med min redaktør gennem flere bøger, Helle Stavnem. Jeg glæder mig meget til fortsat at udvikle mit forfatterskab med et nyt hold af dygtige og erfarne forlagsfolk i ryggen," siger Elsebeth Egholm.

 Elsebeth Egholm er født 1960 og opvokset i Aarhus. Efter studier på Det jyske Musikkonservatorium uddannede Egholm sig som journalist. Hun debuterede som forfatter i 1999 med De frie kvinders klub. Første bind i serien om Dicte Svendsen, Skjulte fejl og mangler, udkom i 2001. Serien omfatter ni bøger og har gjort Egholm til en af Danmarks mest læste forfattere. I 2017 udsendte hun første bog i krimiserien med kvinden Rina, Jeg finder dig altid, som Det Danske Kriminalakademi tildelte hende Harald Mogensen-prisen for. Elsebeth Egholms forfatterskab er solgt til udgivelse i en række lande, bl.a. Sverige, Norge, Holland, Italien, Frankrig og England. Tv-serien Dicte med tre sæsoner og i alt 30 afsnit er baseret på Elsebeth Egholms romaner og hun skrev desuden oplæg til tv-serien Den som dræber.

 Elsebeth Egholms seneste udgivelse er kærlighedsromanen Som natten kender stjernerne, der udkom i 2020. På People's kommer Elsebeth Egholm i selskab med forfattere som Liza Marklund, Camilla Läckberg, Mari Jungstedt, Frederik Backmann og Anne Mette Kirk.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere