Dragernes konge

Fantasyforfatterne Pernille Eybye og Carina Evytt, mødtes første gang på et website for skribenter, og skønt den ene boede i Jylland og den anden på Sjælland, blev de hurtigt venner og hinandens mest betroede kritikere. Nu er de aktuelle med deres fælles fantasyserie ’Dragernes konge’.

Én serie – to forfattere
”Det var Carina, der fik ideen om at skrive en fantasyserie, som foregår i ét univers, men fortæller hver sin historie af hver sin forfatter – som siden flettes sammen til en helhed,” fortæller Pernille Eybye.

”Jeg spurgte Pernille, om hun ville være med,” fortsætter Carina Evytt, ”og i løbet af fem timer på en chat, fik vi lagt grunden til det, der skulle blive til ’Dragernes konge’.”

Et ikke helt uproblematisk samarbejde
”Carina og jeg var fra starten enige om at bøgerne skulle være nogenlunde lige lange,” fortæller Pernille Eybye. ”Men Carina begyndte på at skrive ’Gøgler-kongens sværd’, mens jeg stadig arbejdede på serien ’Blodets bånd’, og det gav hende et forspring på cirka et halvt år. Derfor var jeg bange for, at jeg slet ikke kunne skrive lige så mange sider som hende.”

”Først et godt stykke inde i skrivningen, gik det op for os, at vi skrev med forskellige skrifttyper,” griner Carina Evytt. ”Da Pernille ændrede sin skrifttype til den jeg benyttede, havde hendes bog pludselig overhalet min i omfang, og så måtte jeg jo tilbage til tasterne …”

Mød forfatterne på
Herlufsholm Fantasy Bogmesse
21.-22. oktober 2016 optræder Pernille Eybye og Carina Evytt på Herlufsholm Fantasy Bogmesse, hvor de blandt andet giver interviews og signerer bøger.

Handlingen i de to bøger
I tyve år har riget Perina lidt under den tyranniske kong Tarodan. Nu ulmer oprøret …
Den kvindelige klatretyv, Kiri, lever det frie liv med sin bedste ven, da hun bliver kontaktet af en mystisk gøgler.
Waris ønsker, at hun skal stjæle et særligt sværd, der bevogtes af de mørke troldmænd, Drakkar. Men det er ingen ufarlig opgave.

Et andet sted i Perina lever Taysin et roligt liv i den lille by Gida. Han er forelsket i den urtekyndiges datter, Lill, der anses for at være skør. Deres fredelige liv får en ende, da kongens heksejægere rider ind i byen på jagt efter en heks på flugt.
Deres veje vil krydses, og de har alle en rolle at spille i den endelige kamp mod kongen


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere