Peter Andersen er ny direktør for Dafolo Forlag

Siden 2007, hvor Peter Andersen blev ansat hos forlaget, er omsætningen for Dafolo Forlag firedoblet.

Den 1. juli blev forlagschef Peter Andersen udnævnt til direktør for Dafolo Forlag. Han har været ansat i Dafolo i to omgange, senest fra 2007. I alt har Peter Andersen været her 20 år.

Den omtalte firedobling af omsætningen i det faglitterære forlag siden 2007 skyldes flere faktorer, herunder udvikling af selve forretningen - såsom nytilkommen konsulentvirksomhed og strategiske samarbejder - og udvidelse af forlagets kerneydelse med blandt andet digitalisering.

"Peter Andersen har sat sit aftryk på udviklingen af Dafolo Forlag gennem etablering af et stærk netværk af internationale forskere, der er toneangivende inden for pædagogisk udvikling og læring. Blandt de udenlandske kapaciteter er blandt andre John Hattie, James Nottingham, Andy Hargreaves, Carol Dweck, Marilyn Friend og Brenda Taggart, som alle har bidraget til forlagets udvikling gennem aftaler om bogudgivelser og deltagelse som indlægsholdere på konferencer," lyder det i en pressemeddelse fra forlaget.

I dag udgiver Dafolo Forlag både trykte og digitale bøger, afholder kurser og konferencer, leverer konsulentydelser og digitale løsninger - alt sammen med fokus på pædagogisk udvikling i danske daginstitutioner og skoler.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere