Peter Dam Povlsen, 50 år

Peter Dam Povlsen, William Dam Bog & idé i Rønne, fylder 50 år 4. februar. Egentlig er Peter slet ikke boghandler, men da han blev gift med Pernille Dam, valgte han at gå ind i familiefirmaet, og her har han været med til videreudvikle forretningen, der for nogle år siden flyttede hen i nye store lokaler på Store Torv. Og det er også Peter, der har været tovholder i en...

Peter Dam Povlsen, William Dam Bog & idé i Rønne, fylder 50 år 4. februar. Egentlig er Peter slet ikke boghandler, men da han blev gift med Pernille Dam, valgte han at gå ind i familiefirmaet, og her har han været med til videreudvikle forretningen, der for nogle år siden flyttede hen i nye store lokaler på Store Torv.

Og det er også Peter, der har været tovholder i en succesrig internetboghandel, som leverer bøger til det ganske land. Takket være sin gode fysik, lidt stædighed hos Pernille og hendes søster og en portion held, overlevede Peter Dam Povlsen for et par år siden på mirakuløs vis en alvorlig hjerneblødning uden særlige men.
De bedste ønsker for fremtiden og pas nu godt på dig selv.
Jannik Lunn

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere