Preben Reffs, 85 år

Boghandler emeritus Preben Reffs fylder 85 år 5. juli. Ja, der har også stået mange andre ting på visitkortet, direktør, skolebogskonsulent og forlagsrepræsentant. I 19 år var Reffs boghandler i Munksgaards Boghandel, hvor han sluttede som direktør.Utallige gode boghandlere blev udlært hos Reffs, men en dag begyndte det administrative at kede ham, og så flyttede han over til...

Boghandler emeritus Preben Reffs fylder 85 år 5. juli. Ja, der har også stået mange andre ting på visitkortet, direktør, skolebogskonsulent og forlagsrepræsentant. I 19 år var Reffs boghandler i Munksgaards Boghandel, hvor han sluttede som direktør.

Utallige gode boghandlere blev udlært hos Reffs, men en dag begyndte det administrative at kede ham, og så flyttede han over til forlaget, hvor han indtil pensioneringen i 1990 besøgte landets boghandlere.
Han var en fin gesandt for sine forlag, som både var dus med de ældre boghandlere og de yngre medhjælpere, men af en eller anden mærkelig grund var det kun de færreste, der vidste, hvad han hed til fornavn.

Som Inspector Morse, som Reffs i øvrigt ligner lidt – ikke af sind, men af udseende, kendte man ham kun på efternavnet. Han er stadig en aktiv pensionist, så herfra skal lyde et stort tillykke, kære Preben.
Jannik Lunn

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere