Prikkerunde hos Barnes & Noble

I sidste nummer kunne vi berette om massefyringer hos Amazon.com. Nu kradser krisen også hos Barnesandnoble.com, der omsætningsmæssigt napper Amazon kraftigt i haserne. Den 7. februar offentliggjorde man, at der skal spares 350 stillinger, hvilket svarer til omkring 16% af den samlede arbejdsstyrke.»Selv om vi begræder de menneskelige omkostninger ved denne fyringsrunde, så er vi sikre...

I sidste nummer kunne vi berette om massefyringer hos Amazon.com. Nu kradser krisen også hos Barnesandnoble.com, der omsætningsmæssigt napper Amazon kraftigt i haserne. Den 7. februar offentliggjorde man, at der skal spares 350 stillinger, hvilket svarer til omkring 16% af den samlede arbejdsstyrke.
»Selv om vi begræder de menneskelige omkostninger ved denne fyringsrunde, så er vi sikre på, at det er et nødvendigt skridt,« siger Steve Riggio fra Barnesandnoble.com til New York Times. Der har været et konstant fald i kursen på netbogladens aktier, hvilket avisen paradoksalt nok begrunder med frygt for konkurrencen med ... Barnes & Nobles fysiske boglader!
8/9 2001

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere