Rejseguideserien Första Klass flytter fra Reseförlaget til Legind

Efter 24 år på det svenske marked får rejseguideserien Första Klass en ny udgiver.

Efter 24 år på det svenske marked får rejseguideserien Första Klass en ny udgiver. Första Klass, kaldet Eyewitness Travel Guides på engelsk, er udgivet af Dorling Kindersley i London, UK. Først udgivet på svensk af Streiffert Förlag i 1995, og siden 2005 udgivet af Reseförlaget, en del af Bonnierförlagen. Fremover vil de nye og opdaterede titler i serien blive udgivet af det nordiske forlag Legind A/S i foråret 2020.

Legind udgiver 15 Första Klass titler på svensk i det nye og moderniserede design i marts 2020, efterfulgt af yderligere 10 titler i maj 2020.

Alle tre parter, DK, Reseförlaget og Legind, er begejstrede for guidernes overgang til Legind, der vil udgive og distribuere den næste generation af Första Klass i Sverige. Alle sigter mod at gøre overgangen så smidig som muligt for markedet.

”Första Klass er langt det stærkeste brand indenfor rejseguider i Sverige. Det har været et privilegium at arbejde med disse guider af høj kvalitet sammen med vores dybt dedikerede redaktion. Samarbejdet med DK har været og er tæt, kreativt og konstant spændende - vi ønsker dem, deres nye partner og serien Första Klass alt godt på det svenske guide-marked fremover”, siger Ann-Louise Carlsson, produktchef hos Reseförlaget.

”Vi er glade for at samarbejde med DK om Första Klass rejseguider, som vil styrke vores svenske forretning i vores kerneområde - rejser og kort. Og vi er stolte af at bære denne førende rejseguide-serie ind i sit 25-års jubilæum på det svenske marked. Första Klass er en fremragende bestsellerserie, der med det opdaterede indhold, inspirerende billeder og nye friske layout fremstår meget moderne. Vi er overbeviste om, at den reviderede serie har et stort potentiale” siger Per Legind, administrerende direktør i Legind A/S.

”Det har været en fornøjelse at samarbejde med Reseförlaget om DK Eyewitness Travel Guides i de mange succesfulde år. Vi føler nu, at tiden er inde til at bringe den nye generation af de meget elskede rejseguider ud til de svenske forbrugere. Vi ser frem til at samarbejde med Legind for at introducere den opdaterede Första Klass rejseguideserie på det svenske marked, hvilket giver de rejsende en serie af smukke, moderne og praktiske bøger, der er designet til at inspirere og hjælpe med at opdage og opleve destinationen fuldt ud,” siger DK Travel Publisher, Georgina Dee.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere