Rent personligt

Forfatter: Lee Child
Originaltitel: Personal
Originalsprog: eng
På dansk ved: Jakob Levinsen
Serie: Jack Reacher serien
Sider: 400
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Jentas
Omslagsillustrator: Jentas
Forlag: Jentas A/S

EN JACK REACHER THRILLER
Nogen har forsøgt at skyde Frankrigs præsident i lysets by. Projektilet var amerikansk . Afstanden var forbløffende stor. Hvor mange snipere kan affyre et skud fra en afstand på over en kilometer med total selvsikkerhed? 
Meget få, men John Kott – en uregerlig amerikansk skytte – er en af dem. Efter femten års fængsel, er han ude, ikke gjort rede for, og formentlig ved at tage sigte på et G8-topmøde fyldt med nok verdensledere til at friste en snigmorder. 
Hvis nogen kan stoppe Kott, er det manden, der har gjort det før: Reacher. Og selvom han helst vil arbejde alene, samarbejder han med Casey Nice, en uerfaren analytikker, som holder hovedet koldt med Zoloft. Men de møder mange udfordringer og vejene er fyldt med mafiafolk, serbiske gangstere, på-et-hængende-hår oplevelser, bedrageri – og ingen forstærkninger, hvis de bliver fanget. Mens alt dette sker, kan Reacher ikke holde op med at tænke på den kvinde, han ikke kunne redde. 
Men han vil ikke lade det ske igen. Ikke denne gang. Ikke Nice. Reacher tager altid afstand. Men nu gør en morder det personligt.


Pressen skriver:
”Jeg elsker ham. Man siger, at der bliver købt en Jack Reacher roman hvert fjerde sekund et sted i verden. Han er for krimi-fiktion hvad Clint Eastwoods 'mand uden navn' var for westerns. Lee Childs genialitet har været at skabe en hård negl, over 17 romaner, som mænd vil misunde og kvinder beundre.”
 – Daily Express 
”Jeg er ikke længere, (hvis jeg nogensinde var), en objektiv anmelder. Jeg er mere en Lee Child fan. Jeg er pro-Reacher, Childs enorme men medmenneskelige bæst af en flakkende, selvtægts-helt… Jeg vil helt sikkert også fare igennem den næste.” – Indepedent


”Intelligent, åndeløs … mere opfindsom end andre Reacher bøger har været omkring de undergrundsaktiviteter som Reacher forpurrer.”
- New York Times 

 ”En fascinerende, selvsikker bedrift.”
– Sunday Times 

 ”Den utrættelige Reacher brænder siderne op.”
– USA Today 
 ”Voldsom action … Child holder tempoet højt, og overraskelserne bliver ved at komme … En hæsblæsende og spændende serie.”
– The Miami Herald

Fakta om bogen
Titel: Rent personligt
Forfatter: Lee Child
Originaltitel: Personal
Originalsprog: eng
På dansk ved: Jakob Levinsen
Serie: Jack Reacher serien
Sider: 400
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Jentas
Omslagsillustrator: Jentas
Forlag: Jentas A/S


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere