Riverdale - High School-håndbog

Forfatter: Jenne Simon
På dansk ved: Nete Harsberg
Serie: Riverdale
Sider: 112
Omslag: Indbundet
Forlag: Forlaget Alvilda

Velkommen til Riverdale High School!

I denne håndbog finder du alt, hvad du behøver for at trives [I mener vist overleve] på Riverdale. Mød dine fabelagtige lærere og klassekammerater [= lemminger], gå på opdagelse i historien, og læs om alle de spændende aktiviteter [sygt spændende!].

Husk at studere skolens regler og foranstaltninger – de er til for din egen skyld [øhh hvad?]. Håndbogen er tænkt som en kontrakt [jeg må have min advokat til at læse det her først] mellem skolen og dens elever. Du er selv ansvarlig for at læse og forstå indholdet [godt, du har os!].


Riverdale High School-håndbog ligner en helt almindelig introduktion til skolen. Der er klassefotos, oversigter over fag og fritidsaktiviteter samt regler og retningslinjer, som skal følges. Men det, du virkelig har brug for at vide, kan ikke læses i en skolehåndbog. Heldigvis har Archie, Betty, Veronica, Jughead og andre fra skolen haft fat i den, og de har tilføjet fortrolige informationer om elever, indsat hemmelige fotos og skrevet deres egne kommentarer og noter om, hvordan man overlever sine år på Riverdale High. 

Fakta om bogen
Titel: Riverdale - High School-håndbog
Forfatter: Jenne Simon
På dansk ved: Nete Harsberg
Serie: Riverdale
Sider: 112
Omslag: Indbundet
Forlag: Forlaget Alvilda


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere