Rom

Undertitel: Evig mad fra den evige stad
Forfatter: Helle Tesio & Alfredo Tesio
Sider: 207
Omslag: Hardback
Forlag: Muusmann Forlag

Om stolte traditioner, mad, mennesker og livet i den evige stad. 
Helle og Alfredo Tesio tager læseren med på en opdagelsesrejse gennem det autentiske romerske køkken. De fortæller levende om råvarer, mad og passionerede mennesker på markeder, i specialbutikker, hos grønthandleren og bageren, i trattoriaer, osteriaer og på historiske restauranter, hvor også fortidens fortællinger og anekdoter skaber stemning. 
Bogen er fuld af gode opskrifter og gennemgår på sin egen drømmende måde den mad, der er blevet spist i Rom igennem århundreder. Af oldtidens romere, Romerkirken, det jødiske samfund, de fattige, aristokraterne og romantikerne. Alt fører til den mad, som spises i dag i Rom, på osteriaer og i hjemmene, hvor der serveres ægte romersk mad, som følger hjertet, årstiderne og pengepungen. 
Holder du af Rom og de gode, autentiske historier, vil du elske denne bog. 
Om forfatterne Helle Tesio er uddannet kok. Hun har gennem en lang årrække levet i Rom, hvor hun bl.a. holder madkurser for danskere. Hun har sammen med sin mand, Alfredo Tesio, skrevet en række bøger om det italienske køkken. 
Alfredo Tesio er journalist. Var gennem mange år DR-korrespondent i Rom. Han har skrevet en lang række bøger om Italien og italiensk madkultur. Er forfatter til Skandinaviens mest solgte turistbog om Rom, Turen går til Rom.

Fakta om bogen
Titel: Rom
Undertitel: Evig mad fra den evige stad
Forfatter: Helle Tesio & Alfredo Tesio
Sider: 207
Omslag: Hardback
Forlag: Muusmann Forlag


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere