Saxo solgt igen – igen

Internetboghandelen Saxo.com er den 14. juli blevet købt af e-boghandel, der ejes af boghandler Jørgen Balle Olesen, som også indehaver af Olesen Bøger og papir på Østerbrogade i København. Hvad internetboghandelen kommer til at hedde i fremtiden, er ikke endeligt vedtaget, men det ligger fast, at den fysisk vil komme til at ligge på Østerbro. Saxo, der i sin tid blev etableret af Gyldendal og...

Internetboghandelen Saxo.com er den 14. juli blevet købt af e-boghandel, der ejes af boghandler Jørgen Balle Olesen, som også indehaver af Olesen Bøger og papir på Østerbrogade i København. Hvad internetboghandelen kommer til at hedde i fremtiden, er ikke endeligt vedtaget, men det ligger fast, at den fysisk vil komme til at ligge på Østerbro. Saxo, der i sin tid blev etableret af Gyldendal og Munksgaard i fællesskab, har efterhånden skiftet ejer en del gange, men ved Olesens overtagelse imødeses en mere stabil fremtid for Danmarks nu absolut største internetboghandel.
De knap 200.000 kunder vil fx i fremtiden spare leveringsgebyr ved selv at hente bestilte bøger i butikken på Østerbro.
Bogmarkedet havde i nr. 5 – 2005 en større artikel om e-boghandel, hvor Jørgen Balle Olesen forudså en omsætning i år på omkring 16 mio. kr. Det har ikke været muligt at få oplyst, hvad forventningerne nu er efter købet af Saxo, da Olesen er på ferie.
Man kan læse mere om sammensmeltningen af de to internetboghandler på deres hjemmeside www.e-boghandel.dk

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere