Sidsel Brun Saugman, 60 år

Direktør Sidsel Brun Saugman fra Atheneum International Boghandel fylder 60 år 31. januar. Sidsel Brun Saugman er 5. generation af en boghandlerslægt i Trondheim og blev efter år som selvstændig medejer af Atheneum pr. 1. april 2007 en del af Gyldendal-gruppen. Sidsel Brun Saugman kom som 19-årig kom til Munksgaards Boghandel, som Atheneum hed dengang. Senere rejste hun til...

Direktør Sidsel Brun Saugman fra Atheneum International Boghandel fylder 60 år 31. januar. Sidsel Brun Saugman er 5. generation af en boghandlerslægt i Trondheim og blev efter år som selvstændig medejer af Atheneum pr. 1. april 2007 en del af Gyldendal-gruppen.

Sidsel Brun Saugman kom som 19-årig kom til Munksgaards Boghandel, som Atheneum hed dengang. Senere rejste hun til Blackwell i Oxford, hvad der mange år senere førte til ægteskab med den dansk/engelske videnskabsforlægger i Oxford og formand for bestyrelsen i Munksgaard, Per Saugman – et ægteskab, der desværre ikke fik lang tid, da Per Saugman døde 2005.

Sidsel Brun Saugmans charmante væsen, store viden og hjælpsomhed har skaffet hende mange venner og beundrere såvel i Danmark som i udlandet.
Erik C. Lindgren

Åbent hus i Atheneum
30. januar kl. 16-19


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere