Sirius: Et øje i Nord

  • Nye udgivelser
  • 16/11/2018
  • Turbine

Forfatter: Peter Bondo Christensen
Sider: 250
Omslag: Hardback
Forlag: Turbine

Med hunde og slæde patruljerer tolv mænd fra det danske forsvar i Nordøstgrønland. Gennem næsten tres år har Slædepatruljen Sirius hævdet suveræniteten i det enorme, ufremkommelige og ødelandskab.
Kun mænd af et særligt stof gør tjeneste ved slædepatruljen. De tilbringer to år i et af verdens mest barske områder. Her, afsondret fra omverdenen, er de overladt til sig selv og må stole på egne og makkerens kundskaber og dømmekraft. Bogen bringer dig ind i en meget speciel verden, som kun få mennesker oplever. Du er med slædepatruljen på arbejde, oplever den storslåede natur, de rejser igennem. Du mærker, hvordan det er at leve i bidende kulde, hvor viljen til at ville er afgørende for, om du overlever. Patruljens uundværlige kammerater, hundene, trækker dig gennem is, sne, storme og kulde. Velkommen til et særpræget liv blandt elitesoldater og slædehunde.
Peter Bondo Christensen er biolog, journalist og forfatter. Har været i Daneborg – hovedsædet for Sirius –femten gange. Udsendt på Galathea 3-ekspeditionen som formidler for Undervisningsministeriet. Har skrevet adskillige populærvidenskabelige artikler til dagspressen og tidsskrifter og er hovedforfatter til flere bøger om naturvidenskabelige emner.
Magnus Elander er fotograf og forfatter med særlig interesse for Arktis. Har deltaget i mere end femogtyve ekspeditioner og rejser til Nordøstgrønland. Hans billeder er publiceret i National Geographic Magazine og en lang række andre internationale tidsskrifter. Prisvinder i Wildlife Photographer of the Year. Har skrevet og været medforfatter til ni bøger om Arktis, økoturisme og store rovdyr. Medlem af International League of Conservation Photographers

Fakta om bogen
Titel: Sirius: Et øje i Nord
Forfatter: Peter Bondo Christensen
Sider: 250
Omslag: Hardback
Forlag: Turbine


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere