Skriv så det skælver

Sæt ord på dine tanker, din frygt, dine håb eller hvad du føler. Vær med i nonprofitorganisationen Ordskælvs antologi om COVID-19-frygten.

Lige nu, for første gang i lang tid, oplever hele verden noget sammen. Uanset hvem du er, eller hvor du er, så påvirker COVID-19 dig og dit liv.

Vi står alle midt i en epidemi, men vi står ikke de samme steder. Nogle af os skal løbe hurtigere. Andre sidde stille. Nogle må tage mange svære beslutninger. Andre må vente. Vi er ikke ens.

Verden er et stort og alsidigt sted, og det er sjældent, at vi oplever det samme alle sammen på samme tid. Det er sjældent, at vi har muligheden for at få så mange stemmer til at fortælle den samme historie.

Men det har vi nu. Derfor inviterer Ordskælv dig til at dele dit perspektiv på COVID-19 krisen.

Ordskælvs hjerte banker med ét budskab: Alle har ret til at udtrykke sig. Og lige nu er det ikke bare vores ret. Det er også vores pligt. For kun i fællesskab kan vi indfange denne her besynderlige tid.

Sætte ord på vores oplevelser og rumme alle nuancerne i det svæv vi befinder os i lige nu uden at vide, hvor vi lander.

Vi har brug for alle stemmer. De nye, de gamle, de vrede, de blide, de sjove, de bange, de håbefulde. Lige nu. Lige her

Skriv med. Spørg din nabo, kæreste, bedstemor, terapeut og kassedame om de vil dele deres ord med dig og os.

Sammen skaber vi en bog, der udgives digitalt den 13. maj (i din og alle medskaberes stue) og analogt på Folkemødet på Bornholm den 13. juni.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere