Slugger

  • Nye udgivelser
  • 10/03/2020
  • Turbine

Forfatter: Martin Holmén
Originaltitel: Slugger
Originalsprog: swe
På dansk ved: Sigurd Toftdahl Terkelsen
Sider: 372
Omslag: Hardback
Forlag: Turbine

I tredje bind af svenske Martin Holméns superseje stockholm-noir anno 1936 findes eksbokseren Harry ”Kvisten” Kvists ven, præsten Gabrielsson, brutalt myrdet på kirkens alter. For at opklare mordet må Kvisten endnu en gang bevæge sig ned i Stockholms skumle underverden, hvor Stockholms kriminelle kæmper om byens distrikter. 
I trilogiens første bind, Clinch, var det Kvisten selv, som var anklaget for mord, i andet bind, Nede til tælling, måtte Kvisten opklare mordet på vaskekonen Beda, men i tredje bind, Slugger, er Anden Verdenskrig kommet et skridt nærmere, og mordet på præsten Gabrielsson viser sig hurtigt at trække tråde til det nationalsocialistiske miljø i Tyskland, Europas rådne hjerte. Men hvorfor virker politiet ikke særligt interesserede i at opklare mordet? Det er op til Kvisten at regne ud i kampen for at fange en morder i tredje og sidste bind af trilogien om Harry ”Kvisten” Kvist.
Martin Holméns trilogi udkommer på Bonnier i Sverige, Karl Ove Knausgårds forlag Pelikanen i Norge, det hippe Pushkin Press i USA og England samt i en håndfuld andre lande. Det er nordisk noir-spænding af højeste kvalitet og af den sejeste slags.

Fakta om bogen
Titel: Slugger
Forfatter: Martin Holmén
Originaltitel: Slugger
Originalsprog: swe
På dansk ved: Sigurd Toftdahl Terkelsen
Sider: 372
Omslag: Hardback
Forlag: Turbine


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere