Sofie Liljedahl ansat som key account manager hos Gutkind Forlag

Det unge forlag med de erfarne kræfter har ansat Sofie Liljedahl som key account manager. Hun har tidligere arbejdet hos Gyldendal i en tilsvarende stilling.

Den 10. november tiltrådte Sofie Liljedahl i en nyoprettet stilling som key account manager hos Gutkind Forlag.

”Gutkind har vokseværk, og med et kraftigt forøget titeltal i 2021 stiger behovet for en styrket indsats i salgsarbejdet. Vores nye key account manager Sofie Liljedahl er effektiv og målrettet og dertil fuld af energi og indsigt i bogbranchen. Jeg er stolt af, at Gutkind har kunnet tiltrække et af branchens mest lysende unge talenter,” siger direktør Jacob Søndergaard

Sofie Liljedahl (født 1997) er vokset op blandt bøger og boghandlere og brænder for at få gode oplevelser ud til kunder og læsere. Hun har arbejdet i Gyldendal siden 2017 –først som elev, siden som salgskoordinator og senest som key account manager.

Sofie Liljedahl udtaler: “Med et stærkt udgivelsesprogram, en forfatterportefølje med både nye og velkendte navneoget hold af dygtige og visionære medarbejdere, er Gutkind kommet stærkt fra start. Konkurrencen om forbrugernes opmærksomhed er benhård, men Gutkind har på forbløffende kort tid bevist, at danskerne gerne investerer både tid og penge i god litteratur. Jeg er enormt stolt over at blive en del af Gutkind, og jeg glæder mig til at bringe endnu flere gode bøger ud til både forhandlere og læsere.”

---

Foto: Martin Reinhard.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere