Sommerlæsning. Lise Scharff

Sommeren er over os. Hver dag fortæller profiler fra boguniverset om deres sommerlæsning. I dag adm. direktør Lise Scharff, Polyteknisk Boghandel & Forlag.

Har du et sommerferieprojekt – praktisk eller feriemæssigt?

”Projektet til sommer er ikke at have nogen projekter. Slappe af hjemme med små afstikkere til en iskiosk, en strandtur eller en regnvejrstur i Dyrehaven. I hverdagen er planlægning og logistik og aftaler i højsædet, så i år vil vi lade os styre af det modsatte i ferien.”

 

Hvilke bøger skal du læse, mens du daser i liggestolen

”Jeg glæder mig rigtig meget til den nye Jussi Adler-Olsen-krimi, som jeg gemmer til juli. Jeg er i det hele taget lidt af en kriminørd, så den nye Sara Blædel, der nu vender tilbage til Louise Rick – det glæder jeg mig også rigtig meget til.

Jeg skal også læse ‘Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag‘ færdig, da jeg synes den er meget tankevækkende, og giver en spændende ‘ny’ indgangsvinkel ikke bare til ledelse og marketing, men også til ens privatliv.”

 

Hvad ser du frem til i efterårets bogsæson?

”Til oktober kommer Randall Monroe med sin nye ‘How to’, som er den store nyhed i vores universitetsbogverden, så den glæder jeg mig også til at både læse og forhåbentlig sælge mange eksemplarer af.

I det hele taget er populærvidenskab et både spændende, interessant og salgsmæssigt rigtig godt emne, og det er her jeg glæder mig mest til de nye titler.”


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere