Sommerlæsning. Martin Lindø Westergaard

Sommeren er over os. Hver dag fortæller profiler fra boguniverset om deres sommerlæsning. I dag forlagsdirektør Martin Lindø Westergaard, Syddansk Universitetsforlag.

Har du et sommerferieprojekt – praktisk eller feriemæssigt? 

”Projektet må være at få lidt tid til at fordybe mig nogle af de større titler, som hverdagen sjældent levner plads til.”

 

Hvilke bøger skal du læse, mens du daser i liggestolen?

”Ud over de sædvanlige sommerkrimier er det specielt Shoshana Zuboff: ‘Overvågningskapitalismens tidsalder’, jeg ser frem til at få læst.

Jeg skal også have set på i hvert fald ét af bindene i Heinrich Winklers firebindsværk ‘Geschichte des Westens’, som har stået på afventerhylden i et års tid. Og da ferien går til Sydtyskland, skal der nok komme mere til, når jeg ser, hvad de store tyske boghandler har at byde på.” 

 

Hvad ser du frem til i efterårets bogsæson?

”Jeg har ikke set nogen efterårstitler endnu, men jeg håber da, at Jan Guillous niende bind i serien ‘Det store århundrede’ udkommer. 

Fra vores egne udgivelser glæder jeg til at præsentere Lone Rünitz' biografi om Emma Hørup, Søren Nørbys bog om flyvevåbenets historie efter den kolde krig og Jakob Seerups store værk om den russiske general Levkovitjs enestående samling af kejsertidsuniformer, som han testamenterede til Nationalmuseet. Der bliver guld og galoner for alle pengene.” 


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere