Spis mere plantebaseret

  • Nye udgivelser
  • 31/03/2021
  • Turbine

Undertitel: en forskningsbaseret tilgang til et sundere liv
Forfatter: Stig Ladefoged
Sider: 396
Omslag: Hardback
Forlag: Turbine

Spis mere plantebaseret er en forskningsbaseret gennemgang af sundhedsfordelene ved at spise flere grøntsager, frugter, fuldkorn, bælgfrugter, nødder og frø. De plantebaserede fødevarer er uundværlige i kosten, blandt andet fordi de er sprængfyldte med sundhedsfremmende stoffer som fx antioxidanter, plantestoffer og kostfibre. I bogen kan man læse om den fascinerende indflydelse en mere plantebaseret kost har på alt fra tarmbakterier og aldring til sygdomme som type 2-diabetes, hjerte- kar-sygdom og visse kræftformer.

Bogen er opdelt i først en detaljeret vidensdel og dernæst en hjælpsom praksisdel. Den sidste del indeholder alt, man bør vide, hvis man gerne vil i gang med en mere plantebaseret kost – og det vil man, hvis man har læst første del af bogen.

I praksisdelen får læseren en grundig men let formidlet indføring i, hvordan man sammensætter en næringsrig og sundhedsfremmende plantebaseret kost. Bogen runder af med 35 smagfulde opskrifter fra forfatteren, så man nemt kan komme i gang med en grønnere hverdag i køkkenet.

Fakta om bogen
Titel: Spis mere plantebaseret
Undertitel: en forskningsbaseret tilgang til et sundere liv
Forfatter: Stig Ladefoged
Sider: 396
Omslag: Hardback
Forlag: Turbine


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere