Steen Rasmussen, Gyldendal, 60 år

Forlagsrepræsentant Steen Rasmussen, Gyldendal, fylder tirsdag den 6. februar 60 år.Steens indgang til bogbranchen var i 1959 som lærling i J.R. Deins Boghandel i Maribo i fire år. Efter soldatertiden blev det til godt og vel syv spændende år hos Flensborgs i Roskilde, inden han tiltrådte hos Gyldendal i 1972.Jeg har lært Steen at kende i det sidste års tid – det har bestemt været...

Forlagsrepræsentant Steen Rasmussen, Gyldendal, fylder tirsdag den 6. februar 60 år.
Steens indgang til bogbranchen var i 1959 som lærling i J.R. Deins Boghandel i Maribo i fire år. Efter soldatertiden blev det til godt og vel syv spændende år hos Flensborgs i Roskilde, inden han tiltrådte hos Gyldendal i 1972.
Jeg har lært Steen at kende i det sidste års tid – det har bestemt været en fornøjelse.
På en arbejdsplads bør et af nøgleordene være engagement. Helst lidt hujen og råben, en masse begejstring og humor og også gerne lidt bekymring, når der er behov for det. Altså engagement hele vejen rundt. Og det har Steen til fulde.
Og resultatet udebliver ikke. Steen sætter sit præg på vores salgsmøder, hvor han aktivt bidrager til at sikre at den endelige præsentation ude i bogladerne af vores nyheder, kampagnetilbud og specialaktiviteter bliver en informativt og levende. Steen er afholdt af boghandlerne og er et stort aktiv for Gyldendals marketingafdeling.
Kære Steen. Du er dejlig nem at begejstre – men du er heller ikke bange for at sige din mening, når der er noget du ikke bryder dig om.
Bliv du bare ved med det!
Til lykke med fødselsdagen.
jhs
4/5 2001

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere