Stor dramatikerpris til Jon Fosse

Den norske forfatter Jon Fosse er årets modtager af den internationale Ibsen-pris, som er en international dramatikerpris på 2,5 mio. norske kroner, hvilket svarer til små 2.3 mio. danske kroner. Jon Fosse har foruden sin dramatik udsendt mere end 35 bøger, fordelt på digte, romaner, essays og børnebøger. Af dem er fem kommet på dansk, og en sjette, Andvake, udkommer på dansk i...

Den norske forfatter Jon Fosse er årets modtager af den internationale Ibsen-pris, som er en international dramatikerpris på 2,5 mio. norske kroner, hvilket svarer til små 2.3 mio. danske kroner.

Jon Fosse har foruden sin dramatik udsendt mere end 35 bøger, fordelt på digte, romaner, essays og børnebøger. Af dem er fem kommet på dansk, og en sjette, Andvake, udkommer på dansk i Karsten Sand Iversens oversættelse hos Batzer & Co. 1. september i år.

Bortset fra en enkelt, Det er Ales (2006), som udkom på Tiderne Skifter, er alle Fosses bøger udkommet hos Batzer & Co., senest Nej, åh nej, tre historier for børn og voksne om hunde, der udkom sidste år.

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere