Stor interesse for dansk fællesstand

Igen i år bliver der en dansk fællesstand ved efterårets bogmesse i Frankfurt. Flere danske forlag har allerede reserveret plads.

I disse mørke tider, hvor coronavirussen – koldt og teknisk kaldet covid-19 – spreder frygt og aflyser den ene bogmesse og litteraturfest vil efter den anden – internationalt med London Book Fair og mange andre, herhjemme med blandt andet Krimimessen Horsens – er det godt at kunne fortælle en positiv historie:

Igen i 2020 bliver der igen en dansk fællesstand ved verdens største bogmesse, Frankfurter Buchmesse. Der var der også i 2019, mens en række danske forlag i årene umiddelbart forinden havde egne stande spredt rendt over messearealet.

Fællesstanden i 2019 blev en succes, i hvert fald kunne interesseorganisationen Danske Forlag umiddelbart efter messen fortælle, at der også ville blive en fællesstand i 2020.

Allerede nu har – mindst – fem forlag booket plads på fællesstanden, oplyser Danske Forlag. Det drejer sig om Alvilda, Aarhus Universitetsforlag, Gyldendal, Lindhardt & Ringhof og JP/Politikens Forlag – de tre sidstnævnte med en stor stand hver, de to førstnævnte med hver en mindre.

I øvrigt er der stadig plads på fællesstanden, ligesom der et fællesareal uden faste pladser rettet mod mindre forlag. Man kan læse mere om priser og vilkår her.

 

Forsidefotoet er af åbningsceremonien ved Frankfurter Buchmesse 2019. Foto: Sune de Souza-Schmidt Madsen.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere