Stor interesse for tegneserier

Efterhånden kan vi kaste et forsigtigt tilbageblik på coronakrisen. Tegneserieforlaget Zoom har klaret sig flot gennem den svære tid. Vi taler med folagschef Michael G. Nielsen.

Hvordan er det gået hos jer under coronakrisen?

"Marts var helt fin indtil nedlukningen - så gik salget i stå.

Men april solgte vi så 45% mere end april året før, og vi kan bestemt ikke klage over hverken maj, eller det vi har set af juni indtil videre. Både backlist og de nye titler sælger flot."

Vores Alene-serie har fundet et stort og trofast publikum, en nyhed som Maggy Garrisson var en yderst positiv overraskelse mens også vores nye, klassiker-bogserie Bruno Brazil virkelig bare sælger løs. S

å krisen har egentlig ikke påvirket os, der er stadig meget stor interesse for vores udgivelser hvilket vi også ser på forudbestillingerne."

Hvad har I i støbeskeen?

"Vi har lige udsendt 12 titler og fremadrettet bliver det til otte-ti titler hver 8. uge. Vores udgivelsesprogram for 2021 er på plads, og det fortsætter egentlig blot nuværende strategi: Udsende en masse album og bøger, dels nogle klassiske serier ,men også en lang række nye.

Læsernes appetit på nye serier er bestemt tilstede."

---

I morgen bringer vi et interview med Lasse Steenholt fra forlaget Cobolt, der har oplevet tilsvarende fremgang under krisen.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere