Storytel ekspanderer igen

Den svenske streamingtjeneste Storytel har syvmilestøvlerne på og ekspanderer næsten kontierligt i disse år. Nu findes tjenesten i 14 lande.

Bangkok, Thailand, er hjemsted for Storytels nyeste kontor. Kontoret skal være Storytels base på det asiatiske marked.

"Asien som region er meget attraktiv for os af flere årsager. For det første er mange asiatiske lande teknologisk på forkant i forhold til mobile tjenester med forskellige betalingsmodeller, inklusiv en forbrugeradfærd, som vi gerne vil lære bedre at kende. Det har også stort potentiale - der i de fleste lande er uforløst - som et marked for lydbøger," fortæller ekspansionschef Stefan Tegenfalk i en pressemeddelelse.

Dermed har Storytel - i Danmark Storytel/Mofibo - kontor i 14 lande. Det er den femte landekspansion bare i år, hvor Italien ellers var den seneste. Der ud over er Tyrkiet, Island, De forenede arabiske Emirater.

I slutningen af april offentliggjorde avisen Financial Times en liste over de hurtigst voksende europæiske virksomheder, og her kom Storytel ind på en 110. plads (i 2017 var de på en 154. plads) med en imponerende vækstrate på 1.007 % fra 2013 til 2016.  


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere