Storytel/Mofibo opruster

Lydbogstjenesten vokser og vokser med nye afdelinger rundt i verden, og den danske afdeling har netop ansat to nye ansigter til at få hverdagen til at løbe rundt.

For at styrke vores egen produktion og vores handel med forlagene og andre spillere i Danmark, der øges nærmest uge for uge, har vi behov for hjælp. 

Derfor har vi ansat Rikke Skov (der kommer fra JP/Politikens forlag) som Content Acquisition Manager til at stå for de mange konktraktforhandlinger, der er helt essentielle for, at vi hele tiden kan give vores abonnenter det bedste tilbud. 

Rikke kommer til at arbejde tæt sammen med mig og Tyge Brink, der er vores Content Curation Manager. Vi har desperat trængt til forstærkning her og vi kan allerede mærke, at Rikke kommer med rigtig meget erfaring fra alle dele af forlagsbranchen. 

Selv siger Rikke Skov:

"Jeg glæder mig til samarbejdet med alle forlag i Danmark, og til opsøgningen af nye genrer inden for digitalt indhold for eksempel flere podcast til tjenesten. Det bliver også superspændende at følge, hvordan lyd- og e-bøger performer i de andre territorier, hvor Storytel har etableret sig"

Rikke Skov.

Dernæst har vi ansat Signe Hendel. Hun er uddannet lyddesigner og er vores nye Studio Manager til in-house produktioner til Storytel Originals og til StorySide produktioner.

Vi har fortsat et intensivt samarbejde med de bedste eksterne lydstudier, men for at udvikle lydbogsformatet har vi brug for et internt studie til at gøre os nye erfaringer. Derudover begynder vi her til marts at producere de første podcast bogprogrammer med Cecilie Frøkjær. Det kræver også noget kapacitet. 

"Der er mange ting jeg glæder mig til i min nye stilling hos Storytel og Mofibo. Jeg glæder mig meget til at være med til at opbygge en in-house produktion af lydbøger, podcasts og hvad der end måtte opstå af spændende formater. Jeg ser frem til at være en del af en stor virksomhed i en imponerende udvikling, og til at finde ud af hvordan jeg kan bidrage fagligt og kreativt til denne,” siger Signe Hendel.

Hun fortsætter:

”Frem for alt glæder jeg mig dog helt vildt meget til at være med til at fortælle de gode historier. Jeg har altid selv læst mange bøger, og historiefortællingen har været en stor drivkraft for mig i mit arbejde med musik og teater, så jeg kan kun forestille mig at jeg er havnet det rigtige sted."

Signe Hendel.

Vi er lykkelige for, at både Rikke og Signe er kommet med ombord og er tændte på udfordringerne med at videreudvikle den bedste streamingtjeneste med de bedste tilbud til kunderne. Vi sidder nu ni mennesker i vores Content & Publishing team her i København samt en enkelt Global Content-person. 

Udover os sidder der i København grafikere, et stort BI-team, udviklere fra blandt andet Ukraine, Finland, England, Portugal, Grækenland, Rusland, Danmark og Sverige, samt et commercial-team, der arbejder med marketing og online. Københavnskontoret er sammen med Stockholm-kontoret en del af den globale indsats.

 

 

 


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere