Strategi på kanten

Undertitel: Ledelsesværktøjer til en ny tid
Forfatter: Anders Drejer
Sider: 240
Omslag: Hæftet
Forlag: Djøf Forlag

Ledere og virksomheder står på kanten til en helt ny tid. Den teknologiske udvikling buldrer derudaf, globaliseringen raser, og erhvervsbetingelserne har kurs mod et hidtil uset kompleksitetsniveau.
Det skaber markante forandringer i den strategiske ledelsesopgave, og det giver behov for at gentænke meget af det, som vi troede, vi vidste om ledelse og strategi.
I Strategi på kanten – Ledelsesværktøjer til en ny tid tager Anders Drejer livtag med fremtidens strategiske ledelsesopgave og præsenterer såvel helt nye strategiske metoder som klassiske velkendte modeller, der får en tiltrængt opdatering, som gør dem anvendelige også i morgen. Alt sammen funderet i udvalgt eksisterende teori, visionære erhvervslederes erfaringer samt Drejers mangeårige aktionsforskning inden for strategi og ledelse.
Bogen henvender sig til dig, der er studerende eller erfaren leder. Den giver dig eksempler fra praksis, nyttige illustrationer samt konkrete anbefalinger til at lykkes med den strategiske opgave.
Om forfatterenAnders Drejer, ph.d., er professor i strategi og forretningsudvikling ved Institut for Økonomi og Ledelse på Aalborg Universitet. Med snart 30 års erfaring og en dybt forankret aktionsbaseret forskningstradition i ryggen har Anders Drejer unik adgang til de organisationer og ledere, som tænker og handler før alle andre.

Fakta om bogen
Titel: Strategi på kanten
Undertitel: Ledelsesværktøjer til en ny tid
Forfatter: Anders Drejer
Sider: 240
Omslag: Hæftet
Forlag: Djøf Forlag


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere