Streaming af udsolgt arrangement

Fremvisning af filmen om Karl Ove Knausgårds arbejde med Munch på Det Kgl. Bibliotek den 25. marts streames til en lang række biblioteker landet over.

For et års tid siden skrev vi her på BogMarkedet en længere artikel om et lignende arrangement, hvor dokumentarfilmen 'Dreaming Murakami' om oversætter Mette Holms arbejde med den japanske forfatter Haruki Murakamis romaner blev vist på Den Sorte Diamant/Det Kgl. Bibliotek og samtidig streamet til en lang række lokale biblioteker og kulturhuse.

Arrangementet blev en stor succes. Nu gentager Det Kgl. Bibliotek så den gode idé, endda to gange i marts måned.

Onsdag den 20. marts gælder det visning af dokumentarfilmen 'Ferrante Fever' om den gådefulde italienske forfatter Elena Ferrante. Der er stadige ledige billetter til arrangementet, som du kan læse mere om her

Mandag den 25. klokken 19 gælder det så det udsolgte arrangement, hvor dokumentarfilmen 'The Other Munch' vises i Den Sorte Diamant. Filmen cirkler om forfatteren Karl Ove Knausgårds (foto) arbejde med kurateringen i 2017 af en original udstilling på Munch museet i Oslo med malerier af Edvard Munch. Arbejdet er senere blevet omarbejdet til en bog, 'Så megen længsel på så lille en flade' (Lindhardt & Ringhof).

Efter fremvisning af filmen samtaler Karl Ove Knausgård på scenen med filmens to instruktører, Joachim og Emil Trier. Helle Solvang er moderator. Arrangementet streames til 24 biblioteker landet over, du kan se hvilke på Det Kgl. Biblioteks hjemmeside

Begge events bliver arrangeret i samarbejde med filmfestivalen CPH:DOX.  

Foto: Thomas Waagstroem. Det Kgl. Bibliotek.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere