Succesforfatter skifter forlag

Anne Cathrine Bomanns kommende romaner udkommer på Lindhardt & Ringhof.

Lille af sideantal, men stor af indhold. Begejstringen er forståelig.  

Debutromanen ‘Agathe’ af Anne Cathrine Bomann – psykolog og 12 gange dansk mester i bordtennis – udkom på det lille forlag Brændpunkt i 2017 (andenudgave 2019), og rettighederne er blevet solgt til 26 lande – herunder Ægypten, hvor det stedlige forlag efter sigende har Arabic World Rights.

Bogen er blevet en international bestseller med helsides anmeldelser i de toneangivende aviser Daily Telegraph og Le Monde og tre måneder på Der Spiegels bestsellerliste.

Succesen er så bemærkelsesværdig, at BogMarkedet for nylig interviewede Grete og Jørgen Gylling – tvillingeparret bag forlaget Brændpunkt – om rettighedssalg til udlandet med afsæt i netop succesromanen ‘Agathe’.

Der er ikke noget at sige til, at større forlag har kig på Anne Cathrine Bomann – andet ville være mærkeligt. I februar 2019 udgav således hun børnebogen 'Hvad ingen ved' på Gyldendal.

Nu har Anne Cathrine Bomann så skrevet kontrakt med Lindhardt & Ringhof:

"Det glæder os meget, at Anne Cathrine har valgt at udkomme hos os fremover. Vi er sikre på, at hendes kommende romaner blot vil løfte sig yderlige i forhold til den i forvejen imponerende debut," siger skønlitterær forlagschef Sune de Souza Schmidt-Madsen i en pressemeddelelse.

   

Foto: Diana Juncher.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere