Superfeministerne

  • Nye udgivelser
  • 04/09/2020
  • Cobolt

Forfatter: Mirion Malle
Originalsprog: fre
På dansk ved: Lisa Kristensen Villeneuve
Tegner: Mirion Malle
Sider: 64
Omslag: Indbundet
Forlag: Cobolt

Hvad er Bechdeltesten? Er det ok at prinsen kysser Snehvide, mens hun sover? Kønsroller, er det noget man har eller noget man får?  
Hvorfor udskyde dine børns indblik i strukturel sexisme og social konstruktion til det er alt for sent? Med Superfeministerne giver du dit afkom (og dig selv med evt. forsinkelse) mulighed for at undslippe de værste faldgruber i det store kønsrollespil.  
Superfeministerne er en didaktisk billedbog for dem på 12 år og op efter. Engageret, let tilgængelig og super cool bog, der som den første af sin slags tager komplekse temaer op og gør dem tilgængelige og forståelige for børn: sexisme, samtykke, forestillinger om køn og seksuel identitet mv. 
Alle kapitler er forsynet med teoretiske værktøjskasser (teorier og argumenter), der er med til  at gøre denne udgivelse til en rendyrket feministisk selvhjælpsbog for de helt unge læsere, der netop befinder sig dér i livet, hvor stereotyperne begynder at banke på. Den kan læses alene eller sammen med voksne og/eller større børn.

Fakta om bogen
Titel: Superfeministerne
Forfatter: Mirion Malle
Originalsprog: fre
På dansk ved: Lisa Kristensen Villeneuve
Tegner: Mirion Malle
Sider: 64
Omslag: Indbundet
Forlag: Cobolt


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere