Susanne Krone Rasmussen: En dejlig dame på 50 år

Susanne Krone Rasmussen har en stor fanskare, heriblandt de mange boghandlere, hun jævnligt besøger, samt de af hendes kolleger, der har været så heldige at møde hende – og ikke mindst tale med hende, da hun jo slår sine folder vest for Storebælt. Man skal lede længe efter en så positiv og engageret person, der ikke blot sætter en ære i at kende ‘sine’ bøger til bunds, men som også...

Susanne Krone Rasmussen har en stor fanskare, heriblandt de mange boghandlere, hun jævnligt besøger, samt de af hendes kolleger, der har været så heldige at møde hende – og ikke mindst tale med hende, da hun jo slår sine folder vest for Storebælt.

Man skal lede længe efter en så positiv og engageret person, der ikke blot sætter en ære i at kende ‘sine’ bøger til bunds, men som også bruger sin fritid på at arrangere forfatteraftener og andre litterære gøremål.

Opvokset og uddannet i Århus (hos Kristian F. Møller) blev Susanne efter ni år i Sallings bogafdeling ansat som forlagsrepræsentant i Aschehoug i 1988. Så man kan også kalde hende for en sjældent trofast medarbejder, der har gennemgået utallige opkøb, omstruktureringer og fusioner uden at kny. Susanne fyldte 50 år 17.9. og fejrede dagen under private former.
Stort tillykke fra en fan!


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere