Thorgals verden: Ulv, syvende del

  • Nye udgivelser
  • 06/08/2020
  • Cobolt

Undertitel: Nidhug
Forfatter: Yann
Originalsprog: fre
På dansk ved: Ole Steen Hansen
Serie: Thorgals verden
Tegner: Roman Surzhenko
Sider: 48
Omslag: Indbundet
Forlag: Cobolt

NIDHUG er syvende og sidste bind i parallelserien ULV, der ligesom KRISS AF VALNOR udgives under overtitlen THORGALS VERDEN. Handlingen i begge serier forløber parallelt med handlingen i hovedserien THORGAL.

Sammen med dværgen Thjazi forsøger Ulv at overtale slangen Nidhug til at vende tilbage og beskytte træet Yggdrasils rødder ved at jage de sorte alfer væk. Kun på den måde kan en grusom og altødelæggende krig forhindres.  

 Det vil Nidhug ikke høre tale om, for den ønsker selv at udløse kaos – som hævn for at være blevet forvist i tusind år af Nøglernes Vogter til Mellemverdenen. Så Ulv og Thjazi er ved at miste modet, mens de sorte alfers dronning Lolth opildner sine muldvarperotter til at hugge Yggdrasils rødder over med økser smedet i »metallet som ikke eksisterer« – og dermed udløse kaos.  

Halvguden Vigrid længes efter at sone sine ugerninger over for Thorgal, Aaricia og Ulv og tror, han kan imødekomme gudinden Frigg ved at bede om hjælp hos de lysende alfer, som imidlertid heller ikke er særlig villige.  

Verdenernes Kaos står uafvendeligt for døren … og samtidig har troldmanden Azzalepstøn udtænkt en udspekuleret og nederdrægtig hævn over Ulv.

I samlebindene THORGALKRØNIKEN findes en oversigt over alle seriernes sammenhæng og fortællemæssige kronologi.

Fakta om bogen
Titel: Thorgals verden: Ulv, syvende del
Undertitel: Nidhug
Forfatter: Yann
Originalsprog: fre
På dansk ved: Ole Steen Hansen
Serie: Thorgals verden
Tegner: Roman Surzhenko
Sider: 48
Omslag: Indbundet
Forlag: Cobolt


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere