Til Gentofte

Forfatter: Torben Kitaj
Sider: 144
Omslag: Indbundet
Forlag: Frydenlund

Gentofte er en af Danmarks mest markante og dejligste kommuner. Det er her, de rige har ry for at slå sig ned. Men Gentofte er meget mere end Strandvejen og dyre biler.

Til Gentofte tegner et charmerende og mangesidigt billede af en af Danmarks smukkeste kommuner. Kommunen er rig på kystlinje, skove og parker med masser af lys og luft, prisvindende arkitektur og et rigt kulturliv. Her er plads til høj og lav, og Gentofte kendetegnes da også ved sin mangfoldighed.

Til Gentofte er tidligere DR-journalist Torben Kitajs hyldest til den by og kommune, hvor han er vokset op og har boet det meste af sit liv. Sammen med den lokalfødte fotograf Klaus Holsting viser han i bogen alt det frem, som Gentofte har at byde på.

Vi kommer hele vejen rundt: Hellerup, Skovshoved, Klampenborg og Bellevue, Gentofte, Ordrup og Vangede samt det nye miljø på Tuborg-­grunden. Vi besøger de grønne områder, forterne og strandene, Arne Jacobsens arkitektoniske mesterværker, kultur-og idrætslivet og meget mere.

Tag bogen med i tasken eller i inderlommen, når du går eller cykler rundt i dejlige Gentofte – så kan du finde tips til næste stop, mens du nyder en is fra Lydolph eller en caffe latte ved havnen.

Fakta om bogen
Titel: Til Gentofte
Forfatter: Torben Kitaj
Sider: 144
Omslag: Indbundet
Forlag: Frydenlund


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere