Tine Flyvholm ansat som B&U-redaktionschef på Gutkind Forlag

De seneste års uden tvivl mest succesrige nytilkommer til forlagsfamilien udvider med en B&U-afdeling,

"Siden årsskiftet er Gutkind kommet godt fra start med en højprofileret satsning på skønlitteratur til voksne. Den succes vil vi gerne omsætte til vækst ind i et andet, men beslægtet udgivelsesområde: Jeg kan ikke se for mig en vigtigere målgruppe end børn og unge, og derfor har vi bedt en af forlagsbranchens stærkeste redaktører om at udvikle en B&U-linje af højeste kvalitet og relevans.

Tine Flyvholm har mere end tyve års erfaring med udvælgelse og udvikling af dansk og oversat litteratur til børn og unge. Ansættelsen af Tine Flyvholm som redaktionschef med programansvar er en væsentlig udvidelse af forlagets kapacitet og samlede kompetence, og hun er med al sin erfaring, sin tidssvarende faglighed og kreativitet den helt rigtige til at sætte nye standarder for litterære oplevelser til nye læsere,” siger forlagsdirektør Jacob Søndergaard.

Tine Flyvholm (f. 1967) har arbejdet med børnelitteratur siden 1998, først som redaktør og idéudvikler på Egmont Kids og siden 2008 på Forlaget Høst & Søn. De seneste år har hun også været optaget af at undersøge lydbogens muligheder og bl.a. været involveret i nye samarbejder baseret på Story Building med Filmskolens animationslinje. Hun kommer fra en stilling som seniorredaktør hos Gyldendal B&U.

Tine Flyvholm udtaler:

"Det er svært at sætte ord på, hvor fantastisk glad jeg er for, at Jacob Søndergaard mener, at tiden er moden til, at landets yngste læsere nu vil få tilbudt samme vedkommende, litterære læseoplevelser, som Gutkind allerede så overbevisende tilbyder alle os andre.

I mere end 20 år har jeg været så heldig at arbejde sammen med mange af Danmarks dygtigste og mest passionerede skabere af børnefiktion, og det er med stor ydmyghed og taknemmelighed, at jeg nu vil gøre, hvad jeg kan for, at Gutkind fremadrettet skal være det foretrukne forlagshjem, når det gælder højt til loftet og god tid til nærvær, fordybelse, sparring og udvikling af det bedste indhold til læsende børn og unge."

---

Foto: Martin Reinhard.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere