To populære bøger om boligindretning

  • Bøger på bloggen
  • 07/07/2018
  • T J

En af de største udfordringer for unge mennesker i dag er at finde en passende bolig, som de har lyst til at bo i.

En af de største udfordringer for unge mennesker i dag er at finde en passende bolig, som de har lyst til at bo i. “Find lejebolig online” er en af de første ting de googler, når de skal bruge et sted at bo. Når de så har fundet tag over hovedet forekommer næste problem; boligindretningen. For hvordan laver man den perfekte og personlige boligindretning er spørgsmålet ofte. Boligindretning har aldrig før været så populært, som det er lige nu.

Alle folk har en mening om, hvordan boligindretning gøres rigtigt, men faktum er, at der ikke findes nogen egentlig opskrift på, hvordan man indretter sin boligindretning “rigtigt”. I denne artikel giver vi dig to anbefalinger til bøger, der på mange måder afspejler boligindretning i 2019. For selvom, der ikke er et egentligt facit til, hvordan ens boligindretning skal være, så kan man sagtens lade sig inspirere af nutidens trends indenfor boligindretning.

Her kan man få tips til, hvor man får den bedste udnyttelse af badeværelset til, hvordan man skaffer de bedste køkkenudstyr. Alt sammen samlet i disse bøger, hvor man kan læse meget mere om, hvordan man kommer på plads i sit nye hjem.

Find udstyr til det perfekte køkken her: https://koekkenunivers.dk/bedste-blender-test/

Moods - indret personligt og harmonisk af Katrine Martensen-Larsen

Moods er Katrine Martensen-Larsens literære guide, der handler om at indrette efter humør. I bogen giver hun konkrete visuelle værktøjer, der hjælper med at afstemme, hvordan man  skal indrette sit nye hjem. Det gør hun blandt andet ved hjælp af et moodboard, hvor man danner en collage af forskellige farver, teksturer og andre elementer, der hjælper med at komme i den rette stemning til at indrette boligens rum. Hele bogens grundtanker bygger i det hele taget på, at man skal være i den helt rette stemning, når man skal i gang med boligindretningen. Bogen tager udgangspunkt i ni forskellige hjem, og giver derfor god inspiration til en bred vifte muligheder for at indrette boligen personligt og praktisk. Et klart anbefalelsesværdigt “must-read”, hvis man er gået i stå med boligindretning.

Rum til det gode liv - pratisk, personligt og æstetisk af Thomas Dickson

Et andet pragtfuldt eksempel på, hvor man kan finde fantastisk inspiration til boligindretningen er Thomas Dicksons bog; Rum til det gode liv - praktisk, personligt og æstetisk. Forfatteren tager udgangspunkt i alle menneskers drøm om et hyggeligt og personligt hjem. I Rum til det gode liv bliver man taget i hånden og introduceret til den verden, der hedder boligindretning. Den giver håndgribelige værktøjer og overblik over, hvordan man indretter og designer det perfekte hjem, så det både er praktisk, personligt og æstetisk. Det er ikke en gør-det-selv bog, men minder mere om en kollektion af forskellige inspirationskilder til boligindretningen. Derfor er Thomas Dicksons bog en sikker vinder og kan helt sikkert hjælpe alle, der er løbet tør for idéer i forhold til indretningen af boligen. Det er et decideret must-read for alle, der søger inspiration og ideer til deres boligindretningen.

 

 

Forsidefoto: Shudderstock.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere