Tour de France i børnehøjde

Forfatter: Emilia Venø Piil, Morten Storm Piil
Sider: 96
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Julia Igaard Jung
Forlag: Forlaget mellemgaard

Emilia på 12 år fortæller om sine oplevelser med Tour de France. Emilia har, siden hun var 5 år gammel, fulgt verdens største cykelløb Tour de France sammen med sin mor og far.  Emilia fortæller om oplevelsen af at være på bjerget. Den kæmpestore reklamekaravane, tilskuerne, rytterne og Frankrig.  Bogen giver et billede af, hvad man laver på bjerget om aftenen og om dagen, inden cykelrytterne kommer forbi. Den giver også et billede af Frankrig med landets bjerge og fantastiske natur.  Bogen er en samling af oplevelser om Tour de France – i børnehøjde.        
Uddrag af bogen  For nogle år siden mødte jeg Claus Elming fra Vild med dans. Han var reporter på TV 2 i Tour de France. Han ville lave et direkte interview med mig og min mor og far. Men det var regnvejr, og der var ikke noget signal. Så jeg måtte interviewe ham i stedet for.           
Om forfatterneEmilia: 12 år. Går på Giersings Realskole i Odense. Spiller fodbold i Dalum IF. Første gang til Tour de France 2012.   Mor Dorthe: 51 år. Tidligere håndboldspiller. Vild med al sport. Første gang til Tour de France 2003.   Far Morten: 47 år. Tidligere cykelrytter. Første gang til Tour de France 2001.

Fakta om bogen
Titel: Tour de France i børnehøjde
Forfatter: Emilia Venø Piil, Morten Storm Piil
Sider: 96
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Julia Igaard Jung
Forlag: Forlaget mellemgaard


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere