Træt af gammeldags bøger? Find dem online

  • Bøger på bloggen
  • 20/12/2017
  • T J

Visdom kommer ofte af at læse bøger og ved at tilsnuse sig viden fra nyheder og deslige. Læser du stadig bøger i fysisk format, eller er du så småt gået over til den mørke side - de digitale, der kan findes online eller i en app? Det kan være svært altid at huske en bog, og hvor er den lige, når man har allermest brug for den i toget eller bussen på vej til arbejde?

Med apps som Mofibo får du adgang til en lang række bøger, som også kan fås som lydbøger. Du kan dermed altid læse din yndlingsbog, da den hele tiden er lige ved hånden. Tag din smartphone frem, sæt høretelefonerne i og lyt løs. Så kan du stresse af, hvis det er det, du lige har brug for. Det er et slaraffenland, og du betaler en meget mindre pris i stedet for at købe dig fattig i hardbacks, der hurtigt bliver slidt, hvis de tages med overalt.

Apps er altid lige ved hånden

Et andet godt eksempel på, at teknologien har gjort det nemmere for at os være mennesker, er de apps, der findes på din smartphone. Udover din app til bøger finder du også apps til fx online casino spil, som du fx kan se på https://www.cozino.com/dk/vip/. Det er så let lige at hive mobilen frem, når du skal slå tiden ihjel - og så keder du dig aldrig.

 

Det kan hurtigt blive en rigtig dyr fornøjelse at købe nye bøger hele tiden. Der udkommer så mange hele tiden, og du kan naturligvis finde dem på nettet og få dem leveret til døren. Men lad os sige, at du er på ferie, og du ikke gider slæbe en bog med rundt. Her er det klart mest attraktivt at finde en bog frem på din app.

 

Nyder du at læse på vej til ferie fx i flyet, kan du hente bogen til offline brug. Så er du ikke afhængig af WIFI eller anden internetforbindelse. Du har samme gode lyd og en sprød fortællerstemme hele vejen til sydens sol.

Gå på opdagelse i bøgernes verden

Er du bare en af dem, der holder på, at en fysisk bog er det eneste rigtige, kan du finde masser af inspiration til nye bøger her på siden. Der er altid nyt om de seneste bøger og forfattere, så du kun behøver at lede ét sted, når du vil søge ny, spændende viden. Nemmere og mere bekvemt bliver det ikke at holde dig opdateret på bøgernes verden.

Foto: iStock/Getty Images.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere