Trine Licht forlader L&R

Forlagsdirektør Trine Licht forlader Lindhardt og Ringhof. Det sker i forbindelse med et generationsskifte på forældrenes agentur, Licht og Licht Literary Agency, som Trine Licht overtager 1. juli i år med redaktør Anne Maria Burr, der også er medarbejder hos L&R, som medejer. Det er kun fem måneder siden, Trine Licht overtog direktørposten på forlaget efter Annemarie Elkjær. Hermed...

Forlagsdirektør Trine Licht forlader Lindhardt og Ringhof. Det sker i forbindelse med et generationsskifte på forældrenes agentur, Licht og Licht Literary Agency, som Trine Licht overtager 1. juli i år med redaktør Anne Maria Burr, der også er medarbejder hos L&R, som medejer. Det er kun fem måneder siden, Trine Licht overtog direktørposten på forlaget efter Annemarie Elkjær.
Hermed er den langstrakte føljeton om Lindhardt og Ringhof kommet ind i en ny fase. Adm. dir. Roy Bruhn-Petersen beklager de tos beslutning og understreger, at der vil blive fundet en god og langsigtet løsning, som der står i pressemeddelelsen.
10/11 2001

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere