Tror du vi vågner i morgen?

Forfatter: Linda Hansen, Maiken Abildgaard
Sider: 90
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Spine Studio
Forlag: Forlaget Gladiator

Tror du vi vågner i morgen? Er en korrespondance mellem fotograf og billedkunstner Linda Hansen og forfatter Maiken Abildgaard. Gennem et år har de vekslet fotografier og sætninger. En sætning blev besvaret med et billede og et billede med en sætning. Dette skabte 100 små værker bestående af tekst og fotografi. 40 af disse er udvalgt og samlet i denne bog. 

Vi befinder os i et mareridtsagtigt, næsten filmisk univers, men ikke helt uden humor. Altid er det forankret i ”den socialrealistiske mareridtsagtige surrealistiske verden” – hvad det så end er for en størrelse. 
Linda Hansen er uddannet fotograf/billedkunstner fra Fatamorgana, Danmarks Fotografiske Billedkunstskole i 1995, og står bag skabelsen af værkerne Naevus Flammeus, Linda Hansen og Life in Plastic. 
Maiken Abildgaard er uddannet cand.mag i dansk og tysk fra Københavns Universitet.  Abildgaard er forfatter til novelle og kortprosasamlingerne FOLK, De Overvågede og En smag af Liv. Sammen har de to kunstnere skabt dette værk Tror du vi vågner i morgen?.

Fakta om bogen
Titel: Tror du vi vågner i morgen?
Forfatter: Linda Hansen, Maiken Abildgaard
Sider: 90
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Spine Studio
Forlag: Forlaget Gladiator


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere