Tyvstart på bogudsalg

Mens det almindelige bogudsalg hos boghandlerne først startede i onsdags – efter dette nummers deadline – begyndte 85 varehuse i kæderne OBS! og Kvickly deres udsalg allerede mandag morgen klokken 7.Desuden er der bogudsalg i ca. 600 SuperBrugser og DagliBrugser.I Kvickly på Falkoner Alle på Frederiksberg stod 16 morgenduelige kunder, en pressefotograf og et TV-hold fra...

Mens det almindelige bogudsalg hos boghandlerne først startede i onsdags – efter dette nummers deadline – begyndte 85 varehuse i kæderne OBS! og Kvickly deres udsalg allerede mandag morgen klokken 7.
Desuden er der bogudsalg i ca. 600 SuperBrugser og DagliBrugser.
I Kvickly på Falkoner Alle på Frederiksberg stod 16 morgenduelige kunder, en pressefotograf og et TV-hold fra lokalstationen TV Lorry parate til at myldre ind, da dørene blev slået op.
Der var vel mellem 150 og 200 titler – med Forums krimier af bl.a. John le Carré, Len Deighton, Agatha Christie og Frederick Forsyth til 50 kroner for 3 stk. som et af de bedste tilbud. Der var kogebogsserien Tidens Køkken nedsat fra 198 kr. til 50 kr., Året rundt i Meyers Køkken 45 øre dyrere end hos boghandlerne, og Forums klassikerserie genfortalt af Maj Bylock og specialfremstillet til udsalget til 2 stk. for 50 kr. – og man bibeholdt prisen på Politikens Dansk Ordbog på 139 kr., selvom den allerede er set i andre supermarkeder til 99 kr. (under nettoprisen).
Mens der var nogle gode fagbogstilbud, var det så som så med de litterære kalorier. Her var de genudgivne Ib Henrik Cavling (3 stk. 100 kr.) mest i øjenfaldende.
Ifølge FDB’s pressemeddelelse har man sendt omkring en halv million bøger på udsalg, og udvalget bar præg besøg hos forlagene Cicero/Chr. Erichsen, Forum, resterne af Teknisk Forlag og i særdeleshed Aschehoug og Haases Forlag, hvor man fra det sidstnævnte havde en hel ø med små morsomme bøger til ingen penge.
Bogmarkedet talte med bogindkøbschef Michael Bach-Marklund, der strålede af tilfredshed over det flotte fremmøde. I næste nummer, hvor vi skriver om bogudsalget, vil vi også tale med Bach-Marklund om hans vurdering af FDB’s første bogudsalg.
8/9 2001

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere