Udød

  • Nye udgivelser
  • 06/09/2020
  • Calibat

Forfatter: Ruben Greis
Sider: 368
Omslag: Hardcover
Omslagsillustrator: Aske Schmidt Rose
Forlag: Calibat

     En snerren fik ham til at snurre rundt og hæve stegepanden i begge hænder.Trods kløften i sit ansigt havde sikkerhedsvagten rejst sig og gik til angreb.    “Fuck dig!” snerrede Tom tilbage og hamrede af al kraft bunden af stegepanden mod zombiens pande. Han mærkede noget give efter. Slukøret så han fra den groggy, men endnu rørige modstander til det nu bøjede håndtag i sine hænder. “Øh … fuck mig?”   Tom kylede det forkrøblede våben i zombiens ansigt og fiskede efter et nyt i bæltet, men den kom allerede mod ham igen.

Splejsen Tom har ikke noget kørende for sig; hverken i high school, blandt vennerne eller hjemme. Og hans nye sommerferiejob som rengøringsassistent på et forskningsinstitut er ingen undtagelse.
    Da en dødbringende virus slipper løs på arbejdspladsen, ser han dog en mulighed for at blive dagens mand. De smittede minder nemlig på faldendemeget om zombierne, han kender fra fifilm og spil.    Men hvor langt hen ad vejen holder ligheden?Og hvad sker der, når ligheden holder op?
“UDØD er en suveræn zombie-historie med hjerne, hjerte og en masse af detrøde derimellem.” – Emil Blichfeldt, redaktør & forfatter til Jonny Nekrotic
“UDØD er fyldt med humor og action. Den er en umage heltefortælling og et must-read, hvis du elsker zombier!”– Xenias Bogblog

Fakta om bogen
Titel: Udød
Forfatter: Ruben Greis
Sider: 368
Omslag: Hardcover
Omslagsillustrator: Aske Schmidt Rose
Forlag: Calibat


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere