Ulveslægten

Forfatter: Anders Lundt Hansen
Illustrator: Toril Bækmark
Sider: 132
Omslag: Hæftet
Omslagsillustrator: Toril Bækmark
Forlag: Forlaget Valeta

Velkommen til middelalderen: En flok af kongesønner med våben i hånden.Ét rige at herske over. Det var den vildeste brødreflok i Danmarkshistorien.Hvem af dem skulle have kronen?
Slægten stammede fra den berygtede Ulf Jarl, Ulven fra Skåne, der endte sine dage myrdet som forræder. Nu kastede hans talrige børnebørn sig over Danmark. Kunne kongedømmet holde til Ulveslægtens hærgen?
Der var Erik, der var så stærk, at han vandt i tovtrækning, selv om han varene mod otte. Der var Knud, der ikke var tilfreds med Danmark, men også ville erobre England. Der var Svend, som drømte om at rejse på korstog og indtage Jerusalem. Og der var flere, for deres far kongen fik masser af børn.
Bogen her giver en indgang til middelalderen, for kvikke børn ca. 9 til 13 år.Den handler om det dramatiske århundrede ca. 1042 til 1146. Her får du både de farvestrålende legender fra fortiden, og den egentlige historiske viden.
Anders Lundt Hansen er historiker og forfatter. Han skriver blandt andet for Weekendavisen, også i børnesektionen ”FAKTISK”.

Læs også de andre børnebøger om Danmarkshistorien af Anders Lundt Hansen:
Jellingmysteriet: Kongerne Gorm og Harald rejste runesten ved Jelling.Få historien og legenderne om de gådefulde konger.
Nordens Hersker: Den mægtigste konge der har hersket over Danmark var Knud den Store. Talrige legender knytter sig til den blodige hersker, og den virkelige historie er ikke mindre fantastisk.

Fakta om bogen
Titel: Ulveslægten
Forfatter: Anders Lundt Hansen
Illustrator: Toril Bækmark
Sider: 132
Omslag: Hæftet
Omslagsillustrator: Toril Bækmark
Forlag: Forlaget Valeta


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere