Under overfladen

  • Nye udgivelser
  • 11/06/2018
  • Aronsen

Forfatter: Claus Lohman
Sider: 340
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Imperiet
Forlag: Aronsen

Da to dykkere dør under mystiske omstændigheder i New York, befinder virolog Martin Henderson sig pludselig i et kapløb mod tiden. Alt peger i retningen af en 100 år gammel dræbersygdom. Men hvor stammer udbruddet fra? Og kan han nå at udvinde en vaccine?    
Efter et mislykket kidnapningsforsøg møder han den arkæologistuderende freelancejournalist Emma Fitzgerald, der besidder vigtige informationer i opklaringsarbejdet. Sammen bevæger de sig tættere på sandheden. Men det viser sig hurtigt at intet er som det ser ud. Hvem kan de stole på? Og har Martins fortid noget med hændelserne at gøre? 
UNDER OVERFLADEN er første del i en serie om virologen Martin Henderson og den arkæologistuderende freelancejournalist Emma Fitzgerald. 
 ”Det er en virkelig flot komponeret spændingsroman - som vil tryllebinde dig.” – KRIMIHJERTE (5 hjerter)
”Lige dele Outbreak og National treasure – tilsat research og hjerteblodet fra en naturvidenskabelig hjerne – rystet godt sammen med et overraskende plot.”  – BOGFRIISEN   
”Fed Underholdning.” – KRIMI-CIRKLEN    
”Jeg kan kun sige, at jeg har været godt underholdt under læsningen, og jeg ser frem til næste bog i serien.” – BOGRUMMET (4 stjerner) 

Fakta om bogen
Titel: Under overfladen
Forfatter: Claus Lohman
Sider: 340
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Imperiet
Forlag: Aronsen


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere