Update: Krimimessen er aflyst

Situationen omkring Krimimessen er ændret i forhold til den up-date, vi publicerede tidligere i dag. Messen skulle have fundet sted den 28.-29. marts.

"Vi beklager det besvær, som aflysningen giver både messens mellem 7.000-10.000 gæster og vore mange samarbejdspartnere og leverandører," udtaler Claus Hagstrøm Hansen, biblioteksleder og leder af Krimimessen i Horsens.

Frygten for coronavis har, som bekendt, afstedkommet, at festivaler og store europæiske bogmesser er blevet aflyst, eksempelvis London Book Far, Leipziger Buchmesse og Livre Paris, mens andre som børnebogmessen i Bologna er blevet udskudt til et senere tidspunkt i foråret.   

Tidligere har man på Krimimessens hjemmeside meldt ud, at man overvejede situationen og en eventuel aflysning

"Men vore gæsters og samarbejdspartneres sikkerhed, hverken kan, eller vil vi sætte på spil. Krimimessen er et internationalt event med deltagere fra mere end otte lande, hvilket selvfølgelig skærper bekymringen i relation til COVID-19, da mange af de deltagende forfattere kommer fra lande, hvor man har haft en endnu større spredning af coronavirus," fortsætter han.

Han oplyser, at man i de kommende dage kontakter alle involverede samarbejdspartnere. Allerede købte billetter til arrangementet bliver refunderet.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere