Uren

Forfatter: Karen Schultz
Serie: Uren
Sider: 424
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Carl-H. K. Zakrisson
Forlag: Forlaget November

"Uren" er en historie om at tåle, at turde og at træde frem hos forældre der på hver deres måde er uformående.     
Karen fødes i 1959 uden for ægteskab af Signe der stammer fra en gammelrig, men falleret proprietærfamilie. Signe har otte søskende og gifter sig, i håb om at blive en rigtig familie, med en jord- og betonarbejder som bliver Karens stedfar.     
I privatskolen er Karen mønstereleven der husker salmevers udenad og holder foredrag om 2-tals-systemet. Hun kan blive familiens første student, men er bange for gymnasiet der venter.     
Hjemme er Karen skiftevis øjesten og horeunge. Hun henter bøger på biblioteket og studerer FN’s menneskerettighedserklæring når hun ikke går med aviser eller klipper billetter i Kosmorama. 
Frem vokser en frimodig kvinde der kører på motorcykel med sin rockerkæreste og bærer englevinger når juleevangeliet skal læses højt i kirken.    
Romanen udkommer også som lydbog, indtalt af Karen Schultz (ISBN: 9788764800227). Og derudover i en engelsk oversættelse (ISBN: 9788764800241).
Karen Schultz, f. 1959, er cand.psych.aut., specialist i erhvervspsykologi, oberstløjtnant af reserven, tidligere matematikstuderende, linjeofficer, praktiserende psykolog, censorformand i psykologi på universiteterne og ejendomshandler.

Fakta om bogen
Titel: Uren
Forfatter: Karen Schultz
Serie: Uren
Sider: 424
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Carl-H. K. Zakrisson
Forlag: Forlaget November


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere