USA’s regering er nummer et

Med en omsætning på lidt over $ 3.5 mia. overhalede forbundsregeringen i USA sidste år Amazon. com som verdens største e-business forretning. Ifølge nyhedstjenesten Mediawatch.dk driver regeringen i Washington forskellige former for e-handel på 164 forskellige sites på nettet. Af de mere kuriøse kan nævnes pleje af oversøiske krigsgrave og faderskabssager til vilde heste. Til sammenligning var...

Med en omsætning på lidt over $ 3.5 mia. overhalede forbundsregeringen i USA sidste år Amazon. com som verdens største e-business forretning. Ifølge nyhedstjenesten Mediawatch.dk driver regeringen i Washington forskellige former for e-handel på 164 forskellige sites på nettet. Af de mere kuriøse kan nævnes pleje af oversøiske krigsgrave og faderskabssager til vilde heste. Til sammenligning var Amazons omsætning i år 2000 $ 2.8 mia.
Efter på den måde at have fået baghjul fra det offentlige USA, har Amazon nu indgået samarbejde med virksomheden Babies-R-Us, en underafdeling af den kendte legetøjskæde Toys-R-Us. Så nu kan man altså også købe rangler, barnevogne og pusletasker hos den virksomhed, der i det daglige omtales som »verdens største internetboghandel«.
Nr. 24/25 2001

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere