Uvist om corona-frygt aflyser Krimimessen

Regeringen opfordrer festivaller og kulturarrangementer med over 1.000 deltagere til aflyse i mart måneds. Den frygtede coronavirus skal have dårligst tænkelige kår for at sprede sig. I Horsens overvejer man, hvad det kommer til at betyde for Krimimessen.

UPDATE: Krimimessen er aflyst.

"Vi følger situationen tæt fra dag til dag og træffer de nødvendige beslutninger i forhold til meldingerne fra Sundhedsstyrelsen," udtaler borgmester i Horsens Kommune, Peter Sørensen i en pressemeddelelse.

Frygten for coronavis har, som bekendt, afstedkommet, at festivaler og store europæiske bogmesser er blevet aflyst, eksempelvis London Book Far, Leipziger Buchmesse og Livre Paris, mens andre som børnebogmessen i Bologna er blevet udskudt til et senere tidspunkt i foråret.   

Peter Sørensen fortsætter:

"Som udgangspunkt har vi gennem hele forløbet med coronavirus i Danmark fulgt anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen, og det vil vi selvfølgelig også gøre i forhold til den seneste anbefaling. Det betyder, at vi i løbet af nogle få dage har klarhed over, hvilke kommunale arrangementer der skal aflyses eller eventuelt kan afvikles i en anden form. Jeg tænker eksempelvis her på Krimimessen på FÆNGSLET, som er planlagt til sidste weekend i marts (28.-29. marts, red.)."


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere